20 Ιανουαρίου 2024

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αίσθημα ευθύνης και δέσμευσης προς τη συνεχή βελτίωση και ενδυνάμωση της Επαγγελματικής μας Ένωσης, απευθυνόμαστε σε εσάς για να σας ενημερώσουμε για την απόφαση που έχει ληφθεί αναφορικά με την καθιέρωση μιας ετήσιας συνδρομής ύψους 50 ευρώ.

Η ΕΕΑΕ αποτελεί το μοναδικό επαγγελματικό σωματείο που εκπροσωπεί τους Αγγειοχειρουργούς στην Ελλάδα, παίζοντας έναν κρίσιμο ρόλο στην προαγωγή των επαγγελματικών, επιστημονικών και ηθικών μας συμφερόντων. Η συνεισφορά σας μέσω της συνδρομής είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση των παγίων εξόδων λειτουργίας της Ένωσής μας. Αυτά περιλαμβάνουν τα έξοδα διενέργειας αρχαιρεσιών, τα έξοδα λογιστή, καθώς και τα έξοδα για τη συντήρηση και ενημέρωση της ιστοσελίδας μας.

Πέραν αυτού, η ΕΕΑΕ στοχεύει στην παροχή διαρκώς εξελισσόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη της. Ανάμεσα σε αυτές, σχεδιάζουμε τη συνεργασία με νομικό σύμβουλο για την ενίσχυση και προστασία των νομικών σας δικαιωμάτων, καθώς και τη συνέχιση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που συμβάλλουν στην επαγγελματική σας ανάπτυξη και εξέλιξη.

Είμαστε βέβαιοι ότι με την πολύτιμη συνεισφορά και υποστήριξή σας, η ΕΕΑΕ θα συνεχίσει να είναι ένας ισχυρός πυλώνας ανάπτυξης και ενίσχυσης του επαγγέλματός μας. Η συνδρομή σας είναι μια επένδυση στο μέλλον της Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα και στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Τα μέλη του ΔΣ της ΕΕΑΕ

Αφήστε μια απάντηση

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com