Η Επαγγελματική Ένωση Αγγειοχειρουργών Ελλάδος (ΕΕΑΕ) ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη συνεργασία της με το δικηγόρο κ. Ερμόλαο Μαϊδώνη, ο οποίος θα λειτουργήσει ως νομικός σύμβουλος της Ένωσης. Η συνεργασία αυτή προσφέρει ένα σημαντικό όφελος στα μέλη της ΕΕΑΕ. Ο κ. Μαϊδώνης, με την εμπειρία του στο νομικό πεδίο και την εξειδίκευσή του σε θέματα που αφορούν την ιατρική κοινότητα αλλά και σε εργασιακά ζητήματα, θα παρέχει στα μέλη μας ανεκτίμητη νομική στήριξη και συμβουλές σε θέματα που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν εντός της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Ο κ. Μαϊδώνης μέσα από κείμενά του θα αναφέρεται σε νομικά θέματα που αφορούν τους αγγειοχειρουργούς, προσφέροντας ενημέρωση σε ζητήματα όπως η ιατρική ευθύνη, η νομοθεσία για το επάγγελμα, πληροφορίες για εργασιακά και συνταξιοδοτικά ζητήματα και άλλα σχετικά θέματα.

Επιπλέον, ο κ. Μαϊδώνης θα παρακολουθεί ενεργά τον χώρο Συζήτησης της ιστοσελίδας μας, ανταποκρινόμενος σε ενδεχόμενα νομικά ζητήματα ή ερωτήματα που θα τίθενται από τα μέλη μας. Αυτή η διαρκής παρουσία του θα επιτρέπει στα μέλη μας να αισθάνονται υποστηριγμένα και ενημερωμένα σε νομικά θέματα που τους απασχολούν.

Η παροχή νομικής υποστήριξης από τον κ. Μαϊδώνη είναι μία προσφορά της ΕΕΑΕ προς τα ενεργά μέλη της, στο πλαίσιο της δέσμευσής μας να υποστηρίζουμε την επαγγελματική ανάπτυξη και ευημερία των αγγειοχειρουργών στην Ελλάδα.

Εάν δεν είστε ακόμα μέλος της ΕΕΑΕ, σας προτρέπουμε να εγγραφείτε άμεσα, ώστε να απολαύσετε και εσείς αυτό το σημαντικό όφελος και να γίνετε μέρος μιας δυναμικής κοινότητας επαγγελματιών που στοχεύει στην υψηλή ποιότητα και την εξέλιξη στον τομέα της Αγγειοχειρουργικής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με τη συνεργασία με τον κ. Μαϊδώνη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΑΕ

Αφήστε μια απάντηση

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com