Με χαρά σας ενημερώνουμε για μία εξαιρετική ευκαιρία που παρουσιάζεται για εσάς, μετά από επικοινωνία μας με τον καθηγητή M. Jacobs, υπεύθυνο του προγράμματος European Vascular Course 2024 (EVC 24) που θα γίνει στο Maastricht της Ολλανδίας, 3 με 5 Μαρτίου 2024.

To EVC 24 απευθύνεται σε ειδικούς Αγγειοχειρουργούς και προσφέρει ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης και εκπαιδευτικών εργαστηρίων. Μέσω πάνω από 300 hands-on workshops και διαλέξεων από ειδικούς γνώστες, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα τελευταία επιτεύγματα στον τομέα της Αγγειοχειρουργικής συμπεριλαμβανομένων θεμάτων για παθήσεις των αρτηριών και φλεβών και θεμάτων αγγειακής πρόσβασης.

Επιπλέον, το EVC 24 προσφέρει έναν χώρο για συζητήσεις περιστατικών μέσω της ενότητας “Speakers’ corner”, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου.

Έχοντας υπόψη τη σύντομη προθεσμία εγγραφών, το EVC 24 προσφέρει σε όλα τα μέλη της EEAE τη δυνατότητα εγγραφής με έκπτωση μεγαλύτερη από 60% σε σχέση με το επίσημο ποσό εγγραφής. Συγκεκριμένα, η εγγραφή για τα μέλη της ΕΕΑΕ θα ανέρχεται σε 295 Ευρώ έναντι 795 Ευρώ που είναι το επίσημο ποσό εγγραφής. Σημειώνεται ότι πρόκειται για το ίδιο ύψος προσφοράς που επωφελούνται τα μέλη της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αγγειοχειρουργικής (ESVS)

Οι ενδιαφερόμενοι, μέλη της ΕΕΑΕ, μπορούν να βρουν τον ειδικό σύνδεσμο εγγραφής στον προσωπικό τους χώρο στον ιστότοπο της ΕΕΑΕ, εφόσον συνδεθούν με τους κωδικούς τους. Είναι μία προσφορά προς τα ενεργά μέλη της ΕΕΑΕ.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανάγκη περαιτέρω πληροφοριών, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Από το ΔΣ της Επαγγελματική Ένωση Αγγειοχειρουργών Ελλάδος

Αφήστε μια απάντηση

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com