Η Επαγγελματική Ένωση Αγγειοχειρουργών Ελλάδος (ΕΕΑΕ) ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επίσημη συνεργασία της με το Royal College of Surgeons of Edinburgh (RCSEd) για την πραγματοποίηση του δημοφιλούς μονοήμερου χειρουργικού σεμιναρίου Non-Technical Skills for Surgeons (NOTSS), στην Ελλάδα.

Το NOTSS είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αναπτύχθηκε από το RCSEd με στόχο τη βελτίωση των μη τεχνικών δεξιοτήτων των χειρουργών, όπως η συνεχής εκτίμηση της κατάστασης (situation awareness), η συνεργασία και επικοινωνία (communication and teamwork), η ικανότητα λήψης αποφάσεων (decision making), και η αποφασιστικότητα και ηγεσία (leadership), στοιχεία που αποτελούν κρίσιμες πτυχές για την ασφαλή και αποτελεσματική εκτέλεση χειρουργικών επεμβάσεων.

Πρόθεση της ΕΕΑΕ είναι η περιοδική διοργάνωση των σεμιναρίων NOTSS σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, σε συνεργασία με το RCSEd. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή του σεμιναρίου θα ανακοινώνονται μέσα από τον ιστότοπό μας αλλά και από την ιστοσελίδα του RCSEd.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας και όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε κάποιο μελλοντικό σεμινάριο NOTSS στην Ελλάδα, να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον ιστότοπο μας. Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να προγραμματίσουμε και να οργανώσουμε το πού και πότε των σεμιναρίων NOTSS στο προσεχές διάστημα.

Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας με το RCSEd και η εφαρμογή του προγράμματος NOTSS θα συμβάλει στην προώθηση της ασφάλειας των ασθενών και στη βελτίωση των πρακτικών μας ως χειρουργών.

1 Comment

  1. Εξαιρετικό Course! Πολλά συγχαρητήρια στην ΕΕΑΕ για την πρωτοβουλία και διοργάνωση

Αφήστε μια απάντηση

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com