Αγαπητά μέλη της Επαγγελματικής Ένωσης Αγγειοχειρουργών Ελλάδος,

Σας ευχαριστώ θερμότατα για την πρόσκληση συνεργασίας που μου απευθύνατε, ως νομικό σύμβουλο της Ένωσης, την οποία με μεγάλη μου χαρά αποδέχομαι. Είναι τιμή μου, να εκπροσωπώ και να συμβουλεύω την Ένωση αλλά και κάθε μέλος της μεμονωμένα. Η κίνηση αυτή αποδεικνύει πως η Ένωση στέκεται αρωγός δίπλα στα μέλη της στοχεύοντας στην επαγγελματική ανάπτυξη και ευημερία των αγγειοχειρουργών στην Ελλάδα.

Από αυτό το βήμα που μου δίνεται, θα ήθελα πρωτίστως να συστηθώ σε εσάς, προκειμένου να γνωρίζουν όλοι σε ποιόν απευθύνονται και να «χτίσουμε» μια σχέση εμπιστοσύνης.

Ονομάζομαι Ερμόλαος Μαϊδώνης, είμαι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με πολυετή εμπειρία κυρίως στο ποινικό, διοικητικό, αστικό και εργατικό δίκαιο, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην επίλυση διάφορων νομικών θεμάτων τόσο σε δικαστικό, όσο και εξωδικαστικό επίπεδο. Ειδικότερα, εξειδικεύομαι στο εργατικό δίκαιο και δίκαιο κοινωνικής ασφάλισης, παρέχοντας νομικές σύμβουλες για εργασιακά (π.χ.μετάταξη, απόσπαση εργαζομένου, πειθαρχικά παραπτώματα, οφειλόμενες αποδοχές, άδειες, επιδόματα, απολύσεις, αποζημιώσεις) και συνταξιοδοτικά θέματα (π.χ. γνωμοδοτικά προϋποθέσεων σύνταξης, καταμέτρηση ενσήμων, αίτηση σύνταξης, ενστάσεις κατά λανθασμένων αποφάσεων, επικοινωνία με τους διάφορους φορείς για προβλήματα είτε ασφάλισης είτε συνταξιοδότησης).

Επίσης, λόγω της χρόνιας ενασχόλησης μου με Σωματεία και Οργανισμούς του Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, κάποια εκ των οποίων ανήκουν στο χώρο της υγείας, έχω πολλάκις ασχοληθεί με υποθέσεις που αφορούν τόσο στην δράση και ύπαρξη των ίδιων των φορέων (εκλογές σωματείων, τροποποιήσεις καταστατικών, προσωρινή διοίκηση) αλλά και με υποθέσεις που αφορούν το ίδιο το επάγγελμα των ιατρών (π.χ. υποθέσεις ιατρικού σφάλματος/ιατρικής ευθύνης, παροχή νομικής βοήθειας σε ένορκη διοικητική εξέταση).

Μέσα από τα ανωτέρω παραδείγματα, σας προσκαλώ, να μην διστάσετε να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία ή ερώτημα αναφορικά με το λειτούργημά σας ή τα εργασιακά σας, προκειμένου να υπάρχει άμεση αλληλεπίδραση μεταξύ μας και να αισθάνεστε ότι λαμβάνετε πλήρη νομική υποστήριξη και ενημέρωση για κάθε ζήτημα που σας απασχολεί.

Δεσμεύομαι να παρακολουθώ ενεργά το χώρο της ιστοσελίδας σας και να ανταποκρίνομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα σε οποιοδήποτε νομικό ζήτημα προκύπτει και σε κάθε περίπτωση να σας ενημερώνω για την οικεία εργατική ή ασφαλιστική νομοθεσία ή τυχόν αλλαγές της, μέσα από τα κείμενα μου.

Κάθε ένας από εσάς, μπορεί να απευθύνεται σε εμένα τον ίδιο προσωπικά ή στο δικηγορικό μου γραφείο και τους συνεργάτες μου, προκειμένου να αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε νομικό ζήτημα σας απασχολεί.

Εύχομαι καλή αρχή στη συνεργασία μας!

Με εκτίμηση,

Ερμόλαος Μαϊδώνης
Δικηγόρος, ΜΔΕ Εργατικού Δικαίου
Πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας 14, Αθήνα
Τηλ: 2111135916 – 6936361061
Εmail: ermolaosmaidonis@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com