Τα μέλη της Ένωσης μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις, να στέλνουν μηνύματα, να απαντούν σε ερωτήματα άλλων ή να καταθέτουν παράπονα στο χώρο των Ερωτήσεων και Απαντήσεων (Q&A), αλλά μπορούν και να γράψουν ένα άρθρο ή να δημοσιεύσουν ένα προσωπικό κείμενό τους ή να κάνουν μία ανακοίνωση για προσφορά ή ζήτηση εργασίας στο χώρο των Άρθρων της ιστοσελίδας.

 

Ακολουθούν οδηγίες για τη συγγραφή στους δύο αυτούς χώρους:

     Οδηγίες συγγραφής μηνύματος / ερώτησης

   1. Δικαίωμα συγγραφής μηνύματος έχουν μόνο τα μέλη της ΕΕΑΕ.
   2. Για τη συγγραφή του μηνύματος απαιτείται η σύνδεση στον ιδιωτικό χώρο του ιστότοπου. Αυτό γίνεται με το πάτημα της επιλογής Login στο κεντρικό μενού και τη χρήση των ατομικών κωδικών (ψευδώνυμο / email και κωδικό) του κάθε χρήστη. Σημειώνεται ότι οι ατομικοί κωδικοί των μελών είναι οι ίδιοι που χρησιμοποιούνται και στον ιστότοπο της Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής (ΕΕΑΕΧ).
   3. Μετά τη σύνδεση, στο κεντρικό μενού εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του χρήστη. Κάτω από το ονοματεπώνυμο ανοίγει ένα νέο υπομενού στο οποίο μπορεί κανείς να πατήσει την επιλογή Κάνε μία Ερώτηση.
   4. Πατώντας την παραπάνω επιλογή ανοίγει νέο παράθυρο συγγραφής ερώτησης ή μηνύματος. Το κάθε μήνυμα εμπεριέχει έναν βραχύ τίτλο (Title) ενδεικτικό του περιεχομένου του. Ακολουθεί μία λεπτομερής περιγραφή του ερωτήματος / σχολίου / απάντησης η οποία καλό είναι να είναι όσο πιο περιεκτική γίνεται.
   5. Το περιεχόμενο των μηνυμάτων μπορεί να είναι αναγνώσιμο από το σύνολο των επισκεπτών του ιστότοπου της Ένωσης εφόσον στη θέση Status πατηθεί η επιλογή Public. Είναι δυνατό όμως το περιεχόμενο να απευθύνεται μόνο στα μέλη του ΔΣ της ΕΕΑΕ και να μην είναι αναγνώσιμο από το σύνολο των επισκεπτών του ιστότοπου. Αυτό θα γίνει αν στη θέση Status πατηθεί η επιλογή Only Me & Admin.
   6. Αν κάποιος επιθυμεί να λαμβάνει μήνυμα στην ηλεκτρονική του διεύθυνση κάθε φορά που υπάρχει μία απάντηση σε κάποιο σχόλιο, μπορεί να τσεκάρει την επιλογή Subscribe που υπάρχει στην ερώτηση που τον ενδιαφέρει και για την οποία θέλει να ενημερώνεται. 
   7. Στα περιεχόμενο των μηνυμάτων θα πρέπει να αποφεύγονται οι υβριστικές / προσβλητικές εκφράσεις. Η ΕΕΑΕ διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής όποιων μηνυμάτων θεωρεί ότι μπορεί να έχουν τέτοιο περιεχόμενο.
   8. Το κάθε μήνυμα εκφράζει το/τη συγγραφέα αυτών και μόνο. Υπεύθυνος/η του περιεχόμενου των ερωτήσεων / απαντήσεων / σχολίων ανήκει στο/η συγγραφέα αυτών.
   9. Η ΕΕΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη, ούτε υιοθετεί ή απορρίπτει το περιεχόμενο των μηνυμάτων.

   Επιστροφή

       Οδηγίες συγγραφής άρθρου

    1. Δικαίωμα συγγραφής άρθρου έχουν μόνο τα μέλη της ΕΕΑΕ.
    2. Για τη συγγραφή άρθρου απαιτείται η σύνδεση στον ιδιωτικό χώρο του ιστότοπου. Αυτό γίνεται με το πάτημα της επιλογής Login στο κεντρικό μενού και τη χρήση των ατομικών κωδικών (ψευδώνυμο / email και κωδικό) του κάθε χρήστη. Σημειώνεται ότι οι ατομικοί κωδικοί των μελών είναι οι ίδιοι που χρησιμοποιούνται και στον ιστότοπο της Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής (ΕΕΑΕΧ).
    3. Μετά τη σύνδεση, στο κεντρικό μενού εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του χρήστη. Κάτω από το ονοματεπώνυμο ανοίγει ένα νέο υπομενού στο οποίο μπορεί κανείς να πατήσει την επιλογή Γράψε Ένα Άρθρο.
    4. Πατώντας την παραπάνω επιλογή ανοίγει νέο παράθυρο συγγραφής άρθρου. Το κάθε άρθρο θα πρέπει να έχει έναν τίτλο (Προσθήκη τίτλου) ενδεικτικό του περιεχομένου του. Ακολουθεί μία λεπτομερής περιγραφή του άρθρου η οποία θα γίνει στο χώρο που ακολουθεί και αναφέρεται η φράση “Πληκτρολογήστε / για να επιλέξετε ένα μπλοκ“. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που υπάρχουν πατώντας το τετράγωνο μπλε κουτί δεξιά με ένα σταυρό στο κέντρο (Προσθήκη μπλοκ). Ο χρήστης μπορεί να δημοσιεύσει κείμενο, τίτλους, εικόνες κλπ., επιλέγοντας μεταξύ των δυνατών τρόπων που υπάρχουν.
    5. Ο χρήστης πρέπει να επιλέξει την κατηγορία του άρθρου μεταξύ των δυνατών επιλογών που είναι στη δεξιά στήλη (Διάφορα / Γνώμες / Νέα). Επίσης μπορεί να επιλέξει ετικέτες, χαρακτηριστική εικόνα ή απόσπασμα για το κείμενό του. Μπορεί να επιλέξει τη γλώσσα δημοσίευσης (Ελληνική ή Αγγλική). Για την ολοκλήρωση της συγγραφής του κειμένου, ο χρήστης πατάει την επιλογή Δημοσίευση (επάνω δεξιά της σελίδα)
    6. Στα περιεχόμενο των άρθρου θα πρέπει να αποφεύγονται οι υβριστικές / προσβλητικές εκφράσεις. Δεν επιτρέπονται άρθρα με διαφημιστικό περιεχόμενο. Η ΕΕΑΕ διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής όποιων άρθρων θεωρεί ότι μπορεί να έχουν τέτοιο περιεχόμενο.
    7. Το κάθε άρθρο εκφράζει το/τη συγγραφέα αυτών και μόνο, ο/η οποίος/α είναι υπεύθυνος/η του περιεχόμενου του.
    8. Η ΕΕΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη, ούτε υιοθετεί ή απορρίπτει το περιεχόμενο των δημοσιευμένων άρθρων στην ιστοσελίδα της.

    Επιστροφή

     

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com