Η ΕΕΑΕ δημιούργησε μία ανοικτή κοινότητα συζήτησης περιστατικών με απλό και άμεσο τρόπο μέσω της πλατφόρμας Discord. Η πλατφόρμα επιτρέπει την άμεση επικοινωνία μέσω κινητού τηλέφωνου αλλά και υπολογιστή (εφαρμογή τύπου Viber). Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι ο κάθε χρήστης να μπορεί να αναρτήσει μία κλινική περίπτωση που τον απασχολεί στην οποία θα μπορούν να απαντήσουν όσοι θέλουν μέσω ενός απλού μηνύματος μέσω της εφαρμογής από το κινητό τους.

Η εφαρμογή αυτή διατίθεται δωρεάν μέσω ενός απλού download τόσο για κινητά όσο και για υπολογιστές. Ο χώρος συζήτησης που έχει δημιουργηθεί από την ΕΕΑΕ στο Discord ονομάζεται #συζήτηση-περιπτώσεων. Για να γίνει κάποιος μέλος της κοινότητας μπορεί να κάνει κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://discord.gg/GrzjxEyR

Οδηγίες σύνδεσης

  1. Πατήστε το σύνδεσμο
  2. Kάντε Download την εφαρμογή
  3. Aν δεν έχεις λογαριασμό Discord πάτησε Εγγραφή και δημιούργησε λογαριασμό. Για τη δημιουργία του λογαριασμού απαιτείται αριθμός κινητού τηλεφώνου ή email. Δημιούργησε username και κωδικό πρόσβασης (password)
  4. Mετά τη δημιουργία του λογαριασμού, αποδέξου την πρόσκληση από την Επαγγελματική Ένωση Αγγειοχειρουργών Ελλάδος (ΕΕΑΕ).

Βήματα για να δημιουργήσει ο χρήστης και να εμφανίσει μία καινούρια περίπτωση προς συζήτηση.

  1. Κάνε κλικ στο text channel #συζήτηση-περιπτώσεων
  2. Κάνε κλικ στο πλαίσιο κειμένου (“Μήνυμα στο #συζήτηση-περιπτώσεων”)
  3. Κάνε κλικ εικονίδιο με το κουβάρι, ακριβώς αριστερά του πλαισίου κειμένου
  4. Στο πεδίο “Όνομα νήματος” γράψε τον τίτλο του περιστατικού σου
  5. Στο κείμενο πιο κάτω γράφεις τις πληροφορίες του περιστατικού (κείμενο, φωτογραφίες, κτλ). Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων θα πρέπει να τηρείται η ανωνυμία των περιπτώσεων.

Αφήστε μια απάντηση

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com